Announcement

Collapse
No announcement yet.

I broke my camera after i tried to do a firmware update and it literally died.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I broke my camera after i tried to do a firmware update and it literally died.

    Failed firmware update because of low battery.

    Its a white screen, i tried to follow this tutorial (https://www.youtube.com/watch?v=fdjEcRlpYTU&t=585s) But after i installed the recovery driver, the "Universal Series Bus Devices" arent showing up.
    I have some allwinner v3 clone.

  • #2
    What was your original firmware name and version?

    Try to follow this other video from Time 13:50 https://youtu.be/QrTxFjIiHvc but do not use ADB drivers. You will need USB Allwinner recovery drivers and the other software that you see in the video.

    Also, you can check this Facebook group for more information - https://www.facebook.com/groups/allw...erasusergroup/
    Last edited by petesimon; 2 days ago.

    Comment


    • #3
      Still getting white screen after update

      Comment


      • petesimon
        petesimon commented
        Editing a comment
        white screen is from the wrong/mis-matched LCD model in the firmware.

        What was your original firmware name and version? - you should match that as much as possible.

        Do you have backup of your original firmware?

    • #4
      Now for some reason it stays stuck at 10%

      Comment


      • petesimon
        petesimon commented
        Editing a comment
        what steps in the process are done before you see it stay at 10% ?

        can you post a photo of that issue?

        also see this thread, starting from post #10 https://www.goprawn.com/forum/allwin...=4877#post4877 and go to pages 2 and 3

      • HashVolt
        HashVolt commented
        Editing a comment
        I tested on another pc and the loading thing isn't stuck now. I dont have any firmware backup im trying to find the original version
    Working...
    X