Announcement

Collapse
No announcement yet.

Making script help.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Making script help.

    Hello. Im looking for some help with scripts. I did focus lens fix and use scripts with higher bitrate like YIMAX-PRO or superview for better quality and sharpness but im 50% satisfied. Version of my camera is Z26L FW 1.5.6 and i wanted to make my own script but i dont know how. So here is the questions:
    1) It possible do script like that : https://www.youtube.com/watch?v=_e_x585qAfY for z26l camera ?
    2) How to make script for z26l ?
    3) What is de-noise in scripts ? Its looks like noise = more sharp or what ?

    Thanks for help.
    Last edited by Wookiepuff; 03-25-2017, 04:19 PM.

  • #2
    Hi.
    1. Yes. You only need to change offsets for the bitrate and 4gb limit.
    2. Use Notepad++ for creating one.
    3. De-noise is noise reduction filter. 0 value means it's off. Less de-noise = more details.
    Donate here if you want to support my efforts and this site.

    Email me if you have any offers, requests or ideas.

    Comment


    • #3
      Originally posted by nutsey View Post
      Hi.
      1. Yes. You only need to change offsets for the bitrate and 4gb limit.
      2. Use Notepad++ for creating one.
      3. De-noise is noise reduction filter. 0 value means it's off. Less de-noise = more details.
      Thanks for answer. So i decided to make my own script and installed Notepad++ but can't find codes/commands (for fw 1.5.6) for autoexec

      Comment


    • #4
      Originally posted by Wookiepuff View Post

      Thanks for answer. So i decided to make my own script and installed Notepad++ but can't find codes/commands (for fw 1.5.6) for autoexec
      ok but its for 1.2.13 fw

      Comment


      • nutsey
        nutsey commented
        Editing a comment
        Yes. Only memory offsets are different, other commands are the same for 1.5.6.

    • #5
      I'm opened notepad++,add commands and save as autoexec.ash but my script doesn't work. Can u tell me what im doing wrong ? : http://puu.sh/v02dI/8eddedfe85.ash

      Comment


      • nutsey
        nutsey commented
        Editing a comment
        You may try adding this to the end of your script in order to find out if it works or not:
        Code:
        #Ready beep:
        t pwm 1 enable
        sleep 1
        t pwm 1 disable

    • #6
      Hmm i think im doing something wrong. I added this "ready beep" but nothing happened. ( script: http://puu.sh/v05nc/4a67025bef.ash )

      Comment


      • #7
        Can someone help me ?

        Comment


        • nutsey
          nutsey commented
          Editing a comment
          It lacks an EOL symbol in the end of the last line.

      • #8
        Originally posted by Wookiepuff View Post
        Can someone help me ?
        i had the same problem you need to use a text editor that will only put a 0xa at the end of each line and not oxd+0xa

        Comment

        Working...
        X